Menu
Zamknij

Lamax T6 od 389 90

Rejestratory samochodowe

Opis

chroni i nie zasłania widoku Chroń siebie i swój samochód podczas podróży. LAMAX T6 posiada wszystko, co profesjonalna kamera potrzebuje – rozdzielczość Full HD zapewniająca pokaźniejsze mnogość szczegółów i szerokokątny obiektyw 140° umożliwiający zarejestrowanie zdarzeń na obu pasach ruchu.

progresywny, magnetyczny uchwyt GPS ułatwi rutynowy montaż kamery. Materiał wideo zostanie przeniesiony bezpośrednio do Twojego telefonu za pomocą zaimplementowanego Wi-Fi, a także aplikacji przenośnej. Kamera jest niewielkich wymiarów, więc nie będzie zasłaniała widoku dla kierowcy a jej przenoszenie z punku do punku nie będzie problematyczne.

Dowody we właściwych rękach LAMAX T6 dzięki obiektywowi 140 stopni zapewnia bezusterkowe nagranie tego wszystkiego, co dzieje się przed samochodem. Rozdzielczość video 1920 x 1080 pikseli umożliwia zarejestrowanie ważnych szczegółów, takich jak tablice rejestracyjne, twarz innego kierowcy lub przechodniów.

Kiedy dzieje się coś na drodze – posiadasz niepodważalny dowód, iż jesteś odpowiedzialnym kierowcą. Gotowa do nagrywania za 3, 2, 1 Click and go - uchwyt magnetyczny upraszcza codzienną instalację. Po prostu go przymocuj do szyby, a potem przyczep kamerkę.

Natychmiast po wejściu do auta możesz jechać i nie zajmować się rozplątywaniem kabli. Łączy się z telefonem i komputerem Pobieranie zdjęć do telefonu za pomocą Wi-Fi jest proste. Aplikacja przenośna pozwoli na edytowanie video, sterowanie kamerą i oglądanie video w czasie rzeczywistym.

Łatwo dopasuj doskonałe ustawienia, a także kąt widzenia na znacznym wyświetlaczu. Możesz analizować każdą podróż za pomocą odtwarzacza GPS na swoim komputerze. Oprócz wideo zobaczysz na dodatek nagrania z informacją GPS, prędkość i pozycję na mapie.

sama zadba o pamięć LAMAX T6 może obsługiwać karty pamięci do 128 GB. Oznacza to, że może przechować zapis nawet z 24 godzin nagrywania. Co więcej, kamera sortuje nagrania i eliminuje najstarsze pliki, nagrywając w pętli.

zdjęcia można zablokować przy pomocy jednego kliknięcia, żeby zabezpieczyć plik przed nadpisaniem albo usunięciem. Jednocześnie, kamera rozpozna uderzenie za pomocą czułego czujnika G – dzięki czemu wideo zostanie zablokowane w momencie rozpoznania wstrząsu.

Zyskujesz nagranie każdej sekundy podróży z całkowitą ochroną nagrań. Tryb dla każdej sytuacji Nagła zmiana światła i jego załamanie jest wyzwaniem dla każdej kamery – zwłaszcza kiedy wjeżdżamy do tunelu, gdzie słabe oświetlenie oraz ciemniejsze miejsca mogą być problematyczne w zarejestrowaniu dobrej jakości nagrania.

LAMAX T6 ma wysokiej jakości układ scalony, a także optykę z funkcją WDR wspomagającą pracę kamery w niełatwych warunkach oświetleniowych. Ważne szczegóły takie jak tablica rejestracyjna albo etykiety kontrolne pozostają czytelne, nawet jeżeli zostaniesz oślepiony nadjeżdżającym pojazdem.

GPS rejestruje szybkość i kierunek jazdy Nigdy więcej nie zastanawiaj się, jak prędko jechałeś. K...

Opinie - 23 opinie

+ Dodaj opinię
epizodyczny - Wystawiona 3 lata temu
Niby mały ekran ale idzie się przyzwyczaić a poza tym to i tak zbędne bo lepiej już na lapku sobie podejrzeć. Co do nagrywania to sprawdziłem i jest dobrze, kolory są dobre.
Turek - Wystawiona 3 lata temu
Dość nieskomplikowana rzecz taki rejestrator choć wydawało mi się że będzie właśnie na odwrót. Szczerze się cieszę że na taki trafiłem.
Soczuś - Wystawiona 2 lata temu
Okazał się dobrym rejestratorem z odpowiednią jakością obrazu w sensie że obraz jest czytelny.
swiatek - Wystawiona 2 lata temu
Rejestrator działa dobrze i ma odpowiednią cenę do tego co sobą reprezentuje, tyle.
192192 - Wystawiona 2 lata temu
Pierwsze wrażenia super a później bez zmian. Dobry sprzęt.
Anita - Wystawiona 2 lata temu
Przyjemnie się tak zaskoczyć jak nie trzeba zakupów reklamować ani zwracać :)
mamplan - Wystawiona 2 lata temu
Zrobiłem kilka przejazdów już z rejestratorem na pokładzie sprawdziłem wideo i wygląda całkiem nieźle raczej wszystko co trzeba to jest widoczne. Rozmiar w sumie dobrze że jest jaki jest bo w sumie mi to odpowiada a apka to tylko kolejny plus tego rejestratora.
wojassr - Wystawiona 2 lata temu
Fajnie bo nie zajmuje miejsca na szybie ale dla mnie obsługa nie jest aż tak wygodna. O tyle dobrze ze mało przy niej muszę majstrować.
Radek - Wystawiona 2 lata temu
Mała a może lepiej niż moja stara kolumbryna jak porównać.
czornyhyc - Wystawiona 2 lata temu
Raczej jestem zadowolony, jedynie co to dziwi mnie to jak latarnie i niektóre światła są rozproszone na nagraniach.
orchi65 - Wystawiona 2 lata temu
Jestem zadowolony na tyle że daję 4. Więcej nie dam bo nie ma dużo wypaśnych funkcji i jakość też nie jest jakaś powalająca ale wystarczająco okej.
rumek - Wystawiona 2 lata temu
Polecam, cena całkiem fair za jakość wykonania i osprzęt do nagrywania.
Arturo - Wystawiona 2 lata temu
Nie jestem zadowolony z budowy, tego jak są dostępne przycisku (u mnie praktycznie na linii z obudową) ciężko je wyczuć. Z tego też powodu ustawianie kamery na początku zajęło mi sporo czasu.
Maksymilian - Wystawiona 2 lata temu
Syn upodobał sobie ten rejestrator jak tą kulkę w serialu Mandalorian. Syn ma dużą pociechę, sam rejestrator działa prawidłowo od momentu jego konfiguracji i nigdy nie zawiódł. Dobrze działa zabezpieczanie nagrań, klika już się przydało przy dłuzszych trasach Wrocław - Gdańsk.
Kropnik - Wystawiona 2 lata temu
Jej przewaga to rozmiar, mocowanie a raczej uchwyt i cena całkiem odpowiednia do całej reszty.
Tymek - Wystawiona rok temu
Niby dobra kamera, ale trzeba uważać z ustawieniami. Mi przez źle używany detektor ruchu kamera świrowała z działaniem. No nic po ciężkim miesiacu się dowiedziałem co i jak i jest juz sensownie...
Filip - Wystawiona rok temu
Menu w języku polskim sprawia, że nawet tato sobie radzi z kamerą. Jedynie co to jak trzeba to zgrywam nagrania i sprawdzam, tato nie jest taki oklikany na komputerze a do programu musiałem zainstalować coś tam z Microsoftu żeby działało.
Iwona - Wystawiona rok temu
Przystępny cenowo a dobrze się go używa. Nie lubie rejestratorów co maja pokręcone przyciski do ustawiania gdzie nigdy nie wiem co później klikać.
doberek - Wystawiona 10 miesięcy temu
Uważam że jest przydatny zwłaszcza na parkingu bo wykrywanie ruchu jednak działa dobrze. Przy odpowiednim zaparkowaniu nie ma opcji by nie złapało kogoś przy obtarciu samochodu. W dodatku łatwo ją zwrócic w bardziej newralgiczne miejsce, chociaż przód to i tak cały widzi.
Eliasz - Wystawiona 10 miesięcy temu
Przez moją niezdarność kamerę samą kulkę kilka razy zrzuciłem z uchwytu. Sama nigdy nie spadła, ale stuknięcie jej mocniej ręką sprawia, że spada. Nic sie z tym nie dzieje. Jedynie szkło z obiektywu wystaje i potencjalnie jest narażone. Nie ma sposobu na filtry, nawet producent ich nie ma.
marcopolo - Wystawiona 9 miesięcy temu
Ja kupiłem na promce to uważam że było warto ale widzę że normalna cena jakby wysoka choćź teraz to wszystko droższe niż powinno być co zrobić…
Adam - Wystawiona 9 miesięcy temu
Nienagannie działajacy rejestrator. Nie tani, nie drogi.
pawełwu - Wystawiona 8 miesięcy temu
Taki o całkiem niezły tani sprzęt.

PODOBNE PRODUKTY

Rejestratory samochodowe, Lamax S9 Dual
od 649

6 ofert

Lamax S9 Dual

• Producent Lamax 
  • EAN 8594175354065 
Porównaj
Rejestratory samochodowe, Lamax C9
od 469

6 ofert

Lamax C9

• Producent Lamax 
  • EAN 8594175352160 
Porównaj
Rejestratory samochodowe, Lamax T10
od 129 99

6 ofert

Lamax T10

• Producent Lamax 
  • EAN 8594175355291, 8594175355321 
Porównaj
Rejestratory samochodowe, Lamax Drive C3
od 179 99

2 oferty

Lamax Drive C3

• Producent Lamax 
  • EAN 8594175351200, 8594175351132, 8594175350753, 8594175352153, 8594175352962, 8594175355253 
Porównaj
Rejestratory samochodowe, Lamax T4
od 299

2 oferty

Lamax T4

• Producent Lamax 
  • EAN 8594175354744 
Porównaj

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.